Om uw rekening fysiotherapie te openen die u uw geboortedatum als wachtwoord in te voeren, b.v. 03-05-1999 wordt 03051999.

Om uw rekening fysiotherapie zonder wachtwoord te kunnen indienen bij uw verzekeraar, dient u eerst de rekening met een wachtwoord (=uw geboortedatum) te openen. 
Als u de rekening heeft geopend, gaat u naar het printericoontje of naar de optie "afdrukken" om het bestand zonder wachtwoord te kunnen opslaan. Dat lijkt misschien niet logisch, maar het gaat als volgt:

Eerst een "rechts klik" op de factuur, kies voor "afdrukken". 
Kies bij "printer" voor de optie " Microsoft print to PDF". 
Klik dan onder in het scherm op "afdrukken". 
Er opent een dialoogscherm met de mogelijkheid om het bestand (onbeveiligd als PDF) op te slaan. 
U kiest uw eigen bestandsnaam en de locatie waar u de factuur op wilt slaan. 

Nu is de door u opgeslagen rekening niet meer beveiligd en kan deze digitaal worden ingediend bij de verzekering.
 
Verstuurd u niet digitaal, kan de rekening meteen al geprint worden. 


Voor telefoon gebruikers:

klik op de meegestuurde pdf (uw nota) en kies dan voor "downloaden", kies opnieuw voor "downloaden".

Ga dan naar uw bestandsbeheer en kies bij de downloads voor de pdf, open deze met uw wachtwoord (geb. datum), kies dan, rechtsonder in het scherm, voor "bewerken" en open het bestand met uw pdf app o.i.d., dan waarschijnlijk weer openen met uw wachtwoord, kies dan rechtsboven in het scherm, de 3 puntjes, voor "afdrukken": dan komt een scherm : "opslaan als pdf, groene knopje "pdf" klikken , "downloads" opent en klik op "opslaan". Hé hé , het zou nu gelukt moeten zijn, tja privacy heeft zijn "prijs".


Mac gebruikers:

Rechtsklik op de bijlage (uw nota fysiotherapie), kies dan voor "openen met.........voorvertoning" , open deze met uw geboortedatum. Klik dan op "Archief" en kies voor: "Bewaar", na invulling van de mogelijkheden. Op de bewaarlocatie ziet u dan een beveiligde en niet-beveiligde versie van uw nota.